Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
50 pareri

Spatula Skin Scrubber

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Brand
US
Out Of stock
Descriere
Aparat de curatare faciala cu ultrasunete, lifting ten, skin scrubber, indepartare puncte negre, hidratare, peeling

Ultrasonic skin scrubber foloseste   valurile ultrasonice si vibratiile de inalta frecventa care va vor patrunde adanc in piele pentru deschiderea porilor fetei si curatarea in profunzime a tenului. Acesta imbunateste micro-circulatia,  acceleaza productia de colagen si ajuta la absorbtia eficienta a nutrientilor din produsele cosmetice utilizate. Este important de stiut ca tratamentul cu ultrasunete faciale penetreaza in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos.

Design ergonomic. Unghi de operare de 45 de grade.  Spatula este curbata pentru a patrunde mai bine in toate zonele fetei si gatului, cum ar fi zona din jurul nasului. Aparatul se foloseste pe piele umeda, la un unghi de 45 de grade si nu trebuie tinut in acelasi loc timp indelungat.

EMS- Indepartarea ridurilor. Liftingul facial este cel mai cunoscut efect al masajului facial, lucrarea muschilor faciali este extrem de importanta pentru a mentine o stare sanatoasa si tanara a tenului si fetei.

Tratamentului cu EMS Pulse contribuie la producerea si ridicarea nivelul colagenului din stratul profund al pielii, care va creste, ceea ce va rezulta intr-o elasticitate mai mare a pielii si a ridurilor mai putin accentuate . Curentul EMS imbunatateste tonusul pielii, amelioreaza ridurile, reface elasticitatea si reda fermitate pielii.

Moduri de utilizare:

Curatare cu ultrasunete
Curatare cu ultrasunete ion +
Curatare cu ultrasunete ion -
Galvanic Ems lifting

Parametrii tehnici:

Baterie- 3,7V
Capacitate baterie- 500mAh
Tensiune de intrare- 5VDC
Putere nominala- 1.5W
Dimensiune produs- 177,6x 57x 18mm
Greutate- aprox.110g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura