Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
50 pareri

Combina cosmetica HidraPeeling

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2899 lei Lei
Brand
US
Out Of stock
Descriere
Combina cosmetica HidraPeeling

Combina cosmetica HidraPeeling reprezinta o inovatie in domeniul medical- estetic, cu tehnologie avansata non-laser de refacere a tesutului cutanat, ce ofera un tratament calmant, fara iritatii. Este singurul echipament de hidrodermabraziune care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Aceasta procedura non-invaziva a fost conceputa pentru a inlocui tratamentele clasice din saloanele de cosmetica.
Tratamentul cu HydraPeeling se adreseaza tuturor tipurilor de ten. Asadar, mentine sanatos tenul normal, calmeaza si curata tenul acneic, reda supletea tenului uscat, intinereste tenul afectat de varsta si reduce ridurile fine.
Terapia este simpla, rapida, relaxanta, nu lezeaza tesuturile, iar rezultatele se vad imediat. In timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicati fiecarei etape in parte si unici pentru certitudinea unui tratament sigur si in conditii de maxima igiena.

Functii:

1.Maner rece- este utilizat pentru calmarea si repararea pielii deteriorate, elimina roseata si reduce sensibilitatea pielii.

2.RF bipolar- ajuta pielea sa absoarba mai multa energie termica, produce colagen, netezeste ridurile si intareste pielea.

3.Spray/oxigen hiperbaric- permite combinarea oxigenului pur cu produse cosmetice cu ingrediente active. Reda densitatea retelei de colagen, accelereaza regenerarea celulara si reface elasticitatea tenului.

4.Hidradermabraziune- curata epiderma pentru a face pielea mai luminoasa. Combina cu succes cele 3 proceduri de curatare, extractie si hidratare pentru un ten curat si sanatos.

5.Ultrasunet-  are de la 1 milion pana la 3 milioane vibratii pe minut pentru a deschide porii, esenta se infiltreaza rapid in piele, rata acesteia de absorbtie fiind de cel putin 90%.

6.Skin-scrubber- utilizeaza un val de vibratii de frecvente inalte, netezeste stratul de epiderma pentru o curatare mai adanca.

Parametri tehnici:

Putere: 350 W
Frecventa RF: 5Mhz
Display: ecran tactil de 7 inci
Frecventa ultrasunete: 1 Mhz
Vacuum:  0-90 Kpa
Debit apa: max. 30 l / h
Dimensiunile ambalajului: 45*32*46 cm
Greutate neta: 8 kg
Tensiune:  220V 50Hz-60Hz

Service: Centrul de reparatii propriu!
Rezultatul este garantat!
Training gratuit!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura