Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
50 pareri

Aparat 3 in 1 SmartFocus Hifu, Liposonix si Vmax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34900 lei Lei
Brand
US
Out Of stock
Descriere
Aparat 3 in 1 Hifu, Liposonix si Vmax - solutia inovatoare pentru saloanele de infrumusetare

HIFU stimuleaza productia de colagen in fundatia pielii fara sa afecteze suprafata ei. Rezultatul este o tonifiere semnificativa a tesutului in decursul a catorva luni. Procesul de rejuvenare incepe imediat dupa primul tratament. Uneori efectul de lifting apare imediat dupa prima sedinta. Corpul incepe sa repare tesuturile interioare, afectate de caldura ultrasunetelor focusate prin producerea accelerata de colagen si elastina. Rezultatele finale ale unui singur tratament se vad la 2-3 luni de la sedinta, timp necesar regenerarii colagenului.

LIPOSONIX utilizeaza ultrasunete cu intensitate ridicata concentrata HIFU (high intensity focused ultrasounds) pentru a distruge definitiv grasimea tratata si pentru obtinerea rezultatului dorit dupa o singura procedura. Acest sistem concentreaza energia la o anumita adancime in tesutul adipos fara a afecta pielea sau tesutul adiacent. Corpul prelucreaza in mod natural tesutul adipos distrus si il indeparteaza definitiv. Liposonix este perfect pentru persoanele care se apropie de dimensiunea ideala, dar nu reusesc sa scape de stratul adipos din anumite zone precum abdomen, coapse, spate sau fese. O sedinta de tratament cu Liposonix dureaza intre 30 si 60 de minute pe fiecare zona tratata. In timpul tratamentului, este posibil sa simtiti un usor disconfort, precum frig, furnicaturi sau caldura, care sunt in general suportabile.

Vmax ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii, la stimularea formarii de colagen. Capatul este special conceput pentru zona fetei.

Rezultate:

- Arde grasimea corporala (indiferent de tipul de piele);
- Imbunatateste eficient forma corpului, indeparteaza depozitele de grasime locale;
- Strangere si lifting: restabileste formele normale ale corpului;
- Reduce celulita si imbunatateste elasticitatea pielii;
- Strange pielea, mareste elasticitatea.

Specificatii tehnice:

Power- 1200w
Frequency- 4~7 MHz
Net Weight- 25kg
Dimension- 400* 350* 1060mm
Voltage AC- 100~ 240V 50/60Hz
4 Capete Hifu- 1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 8.0mm
2 Capete Liposonx- 0.8cm si 1.3cm
2 Capete Vmax- 1.5mm si 3.0mm

Rezultatul este garantat!
Service: Centrul de reparatii propriu!
Training gratuit!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura