Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
50 pareri

Aparat ND YAG Laser

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16000 lei Lei
Brand
US
Out Of stock
Descriere
Aparat ND Yag Laser Portabil 1064nm, 532nm, Peeling carbon- echipament infrumusetare profesional

Laserul furnizeaza lungimi de unda specifice de lumina extrem de rapid si la o energie foarte mare. Aceste impulsuri sunt absorbite selectiv de pigment, sfaramandu-l in fragmente minuscule suficient de mici pentru ca organismul sa recunoasca particulele ca un obiect strain, iar in urmatoarele cateva saptamani unele dintre particule (in cuticula superficiala) sunt evacuate din corp si celelalte. O parte (in tesutul profund) sunt absorbite si digerate de macrofagele corpului si eliminate din organism de catre sistemul imunitar. Dispozitivul este usor de manevrat, la un nivel inalt de performanta, ceea ce reprezinta o conditie importanta pentru obtinerea eficientei si a bunelor rezultate.
Trei moduri cu functii diferite:

1.Peeling cu carbon- este un tratament cu laser revolutionar care este complet nedureros. Este extrem de benefic pentru persoanele cu oricare dintre urmatoarele probleme de piele: piele grasa, puncte negre, pori dilatati, acnee pe fata si pe corp. Este, de asemenea, o modalitate excelenta de a-ti exfolia si improspata pielea, oferind o revigorare instantanee lasand pielea sa se simta mai moale, mai neteda si mai ferma. Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele si este deosebit de benefic in cazul pacientilor care au piele cu porii dilatati, puncte negre, acnee sau o textura aspra si inegala.
2.Lentila de 1064nm- folosita in principal pentru indepartarea diferitilor pigmenti, inclusiv tatuaje intunecate, tatuaje sprancene, pete epidermice si pete dermice.
3. Lentila de 532nm-  folosita pentru tatuaje colorate.

Include:

Ochelari de protectie a ochilor pentru 1064 si 532 nm
Ochelari de protectie 100% pentru client
Obiectiv de focalizare de 1064 nm
Obiectiv de focalizare 532 nm
Lentila peeling carbon
Pedala de picior

Specificatii tehnice:

Sursa de lumina: laser Nd: YAG cu comutare Q
Energia pulsului: Max 1000 mJ
Bataile pulsului: 1-10 Hz
Lungime de unda: 1064 nm + 532 nm+ Black Doll Carbon Peeling
Durata impulsului: 2 nano sec
Alimentare: 220V 6A
Greutate: 16 kg

Training gratuit!

Centru propriu de reparatii!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura