Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
50 pareri

Aparat Fibroblast Plasma Pen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

600 lei Lei
Brand
US
Out Of stock
Descriere
Aparat Fibroblast cosmetic pentru indepartarea cicatricilor, petelor pigmentare, eliminarea negilor, Ecran LCD, 9 nivele reglabile

Este un dispozitiv portabil cu plasma pentru indepartarea petelor, pigmentilor, polipilor de piele, alunitelor, negilor reducand ridurile si cicatricile. In urma generarii de energie electrica de inalta frecventa intre ionii stabili de pe suprafata pielii si ionii instabili, apar scantei in aer. Zona de tratare este arsa de aceasta scanteie fara efecte secundare, iar apoi se produce energie termica. Plasma Pen utilizeaza o putere redusa, o frecventa sigura, adecvata pentru scopuri cosmetice si nu exista nici un risc de reactii adverse in utilizarea acestui aparat.

Putere reglabila cu 5 trepte si setarea frecventei, care este potrivita pentru diferite tratamente cosmetice, fiabila, practica si convenabila.

Indeparteaza pete pigmentare, cicatrici, grasime in exces, depuneri pe piele, granule de grasime, hemangiom (tumori benigne), lifting la ochi;

Indepartare pete:
Diverse defecte cosmetice: negii veruca vulgaris, alunite senile, plate, moi, de diverse feluri, papile, excrescente ale pleoapelor, diverse tipuri de pigmenti.

Accesorii produs:

- Plasma Pen- 1 buc
- Incarcator- 1 buc
- Ace si accesorii- 6 buc
- Manual- 1 buc

Specificatii tehnice:

Putere: 110- 240V
Frecventa: 60Hz
Voltaj: DC 24V 1A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura