Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
50 pareri

Aparat drenaj limfatic cu infrarosu si electrostimulare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4390 lei Lei
Brand
US
Out Of stock
Descriere
Aparat profesional presoterapie, drenaj limfatic cu infrarosu si electrostimulare

Tratamentul cu presoterapie consta in efectuarea unui masaj cu presiuni de aer comprimat, astfel relizandu-se o activare a tuturor punctelor ganglionare. Drenajul limfatic este un tratament detoxifiant, non-invaziv si nedureros. Reprezinta una dintre cele mai inovative si revolutionare proceduri care promoveaza functiile naturale ale corpului uman, fiind considerata o tehnica avand origini fizioterapeutice.

Beneficii:

Imbunatateste circulatia sangvina si trateaza problemele sistemului circulator si limfatic: amelioreaza varicele si senzatia de brate si picioare grele si obosite, previne aparitia tromboflebitei.
Detoxifiaza organismul contribuind la eliminarea mai rapida a reziduurilor, a proteinelor in exces si a toxinelor.
Reduce celulita prin eliminarea excesului de lichid interstitial si prin oxigenarea eficienta a vaselor de sange.
Ajuta la remodelarea corporala prin revitalizarea si oxigenarea tesuturilor. In combinatie cu terapii ca impachetarile corporale si electrostimularea, drenajul limfatic prin presoterapie te ajuta sa slabesti vizibil, in centimetri, si sa ai brate, picioare si un abdomen mai ferme.
Trateaza problemele digestive: prin masarea abdomenului, este stimulat tranzitul intestinal, este eliminata balonarea si este ameliorata constipatia.
Consolideaza functionarea sistemului imunitar prin stimularea productiei de limfocite care lupta impotriva agentilor patogeni (microbi, virusuri, paraziti).
Relaxeaza si tonifiaza muschii, presiunea aplicata prin drenaj ajutandu-i sa se detensioneze.
Diminueaza inflamatiile si calmeaza durerile aparute dupa un efort sustinut, o accidentare sau o interventie chirurgicala, reducand spasmele musculare si intarind tesuturile conjunctive.
Iti confera o stare generala de bine prin activarea sistemului parasimpatic (cunoscut si sub numele de sistem nervos pentru odihna si digestie).

Accesorii:

Panou de comanda
Costum impermeabil cu 18 camere
Functia infrarsou inclusa in costum
5 cabluri cu 10 electrozi

Efectuarea drenajului limfatic prin presoterapie implica folosirea unui echipament si a unui costum special care contine mai multe compartimente. Panoul de comanda controleaza presiunea folosita in terapie si este prevazut cu optiunea alegerii programului potrivit pentru fiecare client. Dispozitivul pompeaza aer in costum, creandu-se astfel presiune si realizandu-se masarea partilor tratate ale corpului. In costum este inclusa si functia de caldura (infrarosu) si se poate activa s au nu la cererea clientului.

Aparatul contine costum impermeabil cu 18 camere care umfla separat fiecare camera in parte, funtia de  caldura (infrarosu) si electrostimulare.

Parametrii tehnici:

Voltaj: 110V 220V 240V
Frecventa: 50HZ/60HZ
Putere: 290W
Dimensiuni: 49*37*57,5 cm
Greutate: 12Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura