Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
50 pareri

Aparat profesional criolipoliza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13990 lei Lei
Brand
US
Out Of stock
Descriere
Aparat Profesional criolipoliza cu lipolaser, radiofrecventa si cavitatie

Criolipoliza:

Criolipoliza este o idee revolutionara de dizolvare a grasimii. Studiile au aratat ca celulele bogate lipidice subcutanate pot fi afectate selectiv prin racirea tesutului subcutanat la temperaturi sub -10 grade Celsius. Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora acuala care elimina definitiv grasimile in exces.

Cavitatia 40K:

Reprezinta un tratament eficient de remodelare corporala (pierdere in cm). Cavitatia 40k Ultrasonica este o procedura nedureroasa de remodelare corporala, lucru greu de realizat prin alte mijloace. Ultrasunetele de joasa frecventa patrund in stratul adipos, distrugand astfel celulele de grasime pentru o perioada indelungata de timp. Din cauza presiunii pe care o genereaza se formeaza asa numitele bule cavitationale (bule de gaz) care sparg grasimea, fara a afecta alte structuri. Grasimile sunt apoi eliminate din organism prin intermediul sistemului limfatic si celular. De aceea dupa sedinta de cavitatie este obligatoriu drenaj limfatic. Procedura se relizeaza cu gel electroconductor si se recomanda 2 sedinte pe saptamana.

Radio Frecventa:

Radio-frecventa reprezinta o unda electromagnetica la frecventa inalta, care poate patrunde in derm si in tesutul subcutanat, poate transporta caldura in profunzimea pielii si apoi sa accelereze regenerarea si reconstructia tesutului tegumentar. Radio-frecventa poate produce energie impiedicand-o sa paraseasca pielea, ceea ce face ca temperatura din stratul de grasime sa creasca intr-un timp foarte scurt, iar caldura sa actioneze asupra colagenului din stratul tegumentar. Colagenul din stratul dermei se va micsora imediat ce temperatura va creste si va duce la crearea noului colagen, pentru a se obtine un efect al pielii intinse, o imbunatatire a aspectului sau.

Lipo Laser:

Prin tehnologia laser se poate patrunde pana la o anumita adancime specifica pentru a se actiona asupra celulelor adipoase. Celulele adipoase elibereaza acizi grasi, apa si glicerol. Impreuna, aceste componente sunt cunoscute drept trigliceride. Ele sunt in mod obisnuit eliminate din celulele grase atunci cand organismul are nevoie de energie. Odata eliminate, glicerolul si acizii grasi sunt folositi de organism drept o sursa de energie. Celulele adipoase se restrang atunci semnificativ iar pacientul pierde centimetri. Un set de exercitii fizice  sunt recomandate imediat dupa tratamentul LipoLaser pentru a arde acizii grasi din organism si a stimula sistemul limfatic.

Parametri tehnici:

Power supply mode:AC220V 10%、50HZ
Rated power:800W
Negative pressure:0-80Kpa
Cooling:-10℃ to 10℃
Photon:Blue color Laser
power:100mw/pcs
Cavitation frequency:40KHz
RF freequency:5MHz
Big cryo handle size:200*90mm
Medium cryo handle size:160*80mm
Coolant:Purified water or special coolant
Ambient temperature:5℃-40℃
Relative humidity:≦80%
Touch screen:10.1 inches M
Machine size: 52*58*150cm
Packing size:113*65*72cm
GW:50kg

Training gratuit!

Centrul propriu de reparatii!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura