Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
50 pareri

Aparat cavitatie cu ultrasunete, vacuum si RF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8900 lei Lei
Brand
US
Out Of stock
Descriere
1. Capat cavitatie 80KHz (5 w / cm2 ~ 25 w / cm2)

Ultrasunetele de joasa frecventa genereaza vibratia celulelor adipoase, rupand membranele acestora, fara a afecta alte structuri adiacente. Astfel, adipocitele sunt sparte, iar continutul rezultat in urma distrugerii acestora (acizi grasi, toxine, glicerol) este absorbit de limfa, drenat de sistemul limfatic si eliminat prin caile renale.

2. Capat cu ultrasunete M38 de 1Mhz

Pentru tratamentul corporal, strangerea pielii si pierderea superficiala a grasimii. Tratamentul cu ultrasunete penetreaza in profunzime ( 1 cm ), ajungand la nivelul tesutului adipos. Tratamentul cu ultrasunete este o procedura foarte eficienta pentru atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor localizate. Asadar, poate fi folosit in tratamentul pe zone al corpului. Ba mai mult, datorita proprietatilor sale de penetrare a stratului superior al pielii, creste eficacitatea cremelor, serumurilor si a altor tratamente care tintesc stratul adipos de sub piele.

3. Capat 8 RF polar+ vacuum

Este utilizat pentru dizlocarea grasimii si eliminarea ei prin masaj vacuumatic. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic si elimiand celulita. Tratamentul cu vacuum este recomandat pentru toate tipurile de celulita - fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare de la I - IV.

4. Capat RF tripolar

Radiofrecventa este utilizata cu succes in tratarea vergeturilor, tonifierea pielii, reduce aspectul de coaja de portocala, reduce chiar si celulita de gradele 3-4. Contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifica instantaneu, netezeste si “ridica” fara a leza tesuturile. Se foloseste in special pentru un abdomen amplu, coapse, fese, solduri, brate, gambe, spate. Tratamentul cu radiofrecventa actioneaza asupra corpului intr-un mod placut, prima senzatie fiind aceea de incalzire. Celulele adipoase sunt distruse ca rezultat la faptul ca acestea opun rezistenta curentului electric introdus in organism. Reactia pe care pielea o va avea in urma acestei incalzire este de strangere, astfel pielea devine mai ferma.

5. Capat RF biopolar

Pentru ridurile din jurul ochilor si lifting facial. RF penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen; incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina; contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit; prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

Parametri tehnici:

• Voltaj: AC110V/220V / 50-60Zh;
• Putere: ≤100W;
• Capacitate RF: 5MHz;
• Capacitate ultrasonica: 80KHz/1MHz;
• Presiune negative: 100Kpa

Training gratuit!

Centru propriu de reparatii!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura